Måndag 22 april |
||
---|---|---|
STEKT SALT SILL MED LÖKSÅS |
145 kr
|
|
POCHERAD FLUNDRA MED SMÖR OCH PEPPARROT |
145 kr
|
|
BRÄCKT FALUKORV MED STEKT ÄGG OCH OCH STEKT POTATIS |
145 kr
|
|
Tisdag 23 april |
||
STEKT SEJ MED TARTARSÅS |
145 kr
|
|
STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS |
145 kr
|
|
FÄRSKOSTFYLLD KYCKLING MED COUSCOUS OCH KALL ÖRTDSÅS |
145 kr
|
|
Onsdag 24 april |
||
STRÖMMINGSFLUNDRA MED ÖRTMOS |
145 kr
|
|
OXBRINGA MED ROTMOS |
145 kr
|
|
CHORIZO MED SALSA OCH STEKT POTATIS |
145 kr
|
|
Torsdag 25 april |
||
ÄRTLUNCH (ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt och grädde |
145 kr
|
|
FISKGRATÄNG MED SPARRIS |
145 kr
|
|
VILTSKAV MED MOS OCH LINGON |
145 kr
|
|
Fredag 26 april |
||
UGNSBAKAD FISK MED SOLTORKADE TOMATER |
145 kr
|
|
PYTT BELLMAN MED RÅ ÄGGULA OCH RÖDBETOR |
145 kr
|
|
TEXASFÄRSBIFF MED GREENCHILIMOS |
145 kr
|
|
Gäller vardgar under lunchtid |
||
DAGENS SALLAD |
145 kr
|
|
DAGENS VEGETARISKA |
145 kr
|
|
BAKAD POTATIS MED RÖRA |
145 kr
|