Måndag 30 januari |
||
---|---|---|
Kokt flundra med varm dillsås |
139 kr
|
|
Viltskavsgryta med mos och lingon |
139 kr
|
|
Tisdag 31 januari |
||
Stekt fiskfilé med dansk remouladesås |
139 kr
|
|
Raggmunk med stekt fläsk och lingon |
139 kr
|
|
Onsdag 1 februari |
||
Strömming med mos, skirat smör och lingon |
139 kr
|
|
Rimmad oxbringa med pepparrotssås |
139 kr
|
|
Torsdag 2 februari |
||
Ärtlunch (Ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt och grädde) |
139 kr
|
|
Fiskgratäng med mos |
139 kr
|
|
Pannbiff med lök och saltgurka |
139 kr
|
|
Fredag 3 februari |
||
Kokt kungsflundra med smör, pepparrot och räkor |
139 kr
|
|
Pytt Bellman |
139 kr
|
|
Wallenbergare |
139 kr
|