Måndag 31 mars |
||
---|---|---|
STEKT SALT SILL MED LÖKSÅS |
150 kr
|
|
POCHERAD FLUNDRA MED RÄKSÅS |
150 kr
|
|
KÅLDOLMAR MED GRÄDDSÅS OCH LINGON |
150 kr
|
|
Tisdag 1 april |
||
STEKT SEJ MED ANJOVISMAJONNÄS |
150 kr
|
|
RAGGMUNK MED STEKT FLÄSK OCH LINGON |
150 kr
|
|
PANNBIFF MED GRÄDDSÅS OCH MOS |
150 kr
|
|
Onsdag 2 april |
||
STRÖMMINGSFLUNDRA MED SKIRAT SMÖR OCH LINGON |
150 kr
|
|
OXBRINGA MED MOS OCH TRYFFELSKY |
150 kr
|
|
KYCKLING MED GRÖNSAKSRIS OCH DRAGONSÅS |
150 kr
|
|
Torsdag 3 april |
||
FISKGRATÄNG I HUMMERSÅS |
150 kr
|
|
ÄRTLUNCH (ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt och grädde |
150 kr
|
|
KORV STROGANOFF |
150 kr
|
|
Fredag 4 april |
||
ROSLAGSSCHNITZEL MED ÄRTOR |
150 kr
|
|
PYTT BELLMAN MED RÅ ÄGGULA OCH RÖDEBTOR |
150 kr
|
|
BOUEF BOURGINION |
150 kr
|
|
Gäller vardagar under lunchtid |
||
DAGENS SALLAD |
150 kr
|
|
DAGENS VEGETARISKA |
150 kr
|
|
BAKAD POTATIS MED RÖRA |
150 kr
|